Monday, January 5, 2009

Aramakkk.. Malunyer!!


hai darlinggg..
nak cite nie.. satu t/hari yg hening seperti biase.. we all nek krete p makan ikan baka kat Jln Belamy (bukan Graig Belamy player WHU tue ea..).. ade org nak banje ikot je la kan.. borak2 mcm biase dlm kete ketawe2 lain keje takde.. sampai je drive 2ronkan tros carik port takot pack.. sirap laichi satu, tak penah rase nie.. e2 my 1st ode.. pastu amek nasik + telo asin + begedil + kuah + ikan jeket baka.. mcm tak cukop je nage2 nak makan so green lite kate 'amek la sotong dua..' bedezuppp peginye tapi yg dibawe 'anak2' sotong jer.. hahaha.. blasah gak la sambil mulot pot pet pot pet mcm biase bergosip ler.. pastu tegolak, takdola bende lain.. gelak gelak gelak.. bosses sroh amek sotong lagi dua.. da org nak banje bukan i yg kire.. bile makcik datang nak kire (makan belom abis lagi nie..) sang pembayar curik2 tengok rege.. wakwakwak.. nasib baik tak tesedak katenyer.. eee.. ikhlas ke tak nie nak banje?? bile pinggan masing2 da licin, time to go back ler.. tapi singgah lak beli pencuci mulot lagi.. buah mangge + asam sorang speket tapi kali nie i yg banje.. sambil nak p kete tue pot pet pot pet lagi masing2 dok ngire harge.. mcm tak puas hati jer.. dah kenyang n bayo pon nak buat camne kan?? otw back tak jugek brenti masing2 dok pot pet pot pet.. yg pak supir nyer pon boleh tahan jugek.. same jer.. huhuhu..

masok je parking opis patot ke B4 tapi ade mulot 'busok' sroh brentikan we all kat LG je.. naik lift dari sini tak padat sangat.. so disinilah cite klaka yg jadi 'bahan' bermule.. wakwakwakwakwakwakwakkkk.. mase nak 2ron krete kondifen nie mcm takde pape.. bile 2kaki da kat lua pintu kete rase mcm something.. ropenyer my kain tesangkot kat bawah seat kete.. OMG!! badan da tak balance u.. ape lagi jatoh ler!! tapi yg gelaknyer jatoh pon penoh keayuan gitu.. yg member 2org tue pakat dok tengok n gelak jer.. da jerit baru tolong.. eee.. pak supir tolong releaskan kain yg sangkot tue dan akibatnyer?? K.O.Y.A.K ler.. haru betol.. spanjang nak nek opis asyik kene gelak jer.. tapi i maintain jalan mcm takde pape (dlm kerekte ok..) yg gelaknyer tebayang camne la kalo kain tak sempat tarik kete da gerak.. tak bekain la i jawapnyer u.. lagi haru.. erm.. i nak bawak kes nie ke mahkamah.. nak mintak ganti rugi!! i tak kire.. nak jugak nak jugakkkkk!!

<..ropenyer kain mangse 'kerakusan' krete besau (takla serius sgt injurednye kan??)
tapi nampak hodoh bile tengok dari blakang..>


<..pandaikan i jait?? mcm tak koyak je..huhuhu..>

bile cite kat member2 even thru sms n YM jer, yg i dapat gelak.. mengong la.. memang kalo ingat balik pon i akan gelak sorang2 u.. myMummy slalu pesan.. jgn suke2 sangat, gelak2 jer nanti sudahnyer nangis.. haaaa kan da jadi..


..Tuluslah dengan Tuhan, Teluslah sesama Insan..
i luv 2B loved by u!!

3 comments:

piiwaii said...

baik punya citer ni...
nasib kurang baik agaknya...
ya ya ya... kena tuntut gantirugi tuu...
hahaha...

Lily.Lulu said...

alahai ...
ciannya die
uhuh ..

sib baik boleh jahit lagi
xde la koyak besar mana

:D

YoYo said...

Piiwaii-mesti mesti mesti mintak ganti rugi!! hahaha

Lily-jait pong lintang pukang men blasah jerk janji tercover.. huhuhu.. yang tak larat denga org gelak u.. sakit hati nie! wakwakwakkk..