Friday, January 2, 2009

02.01.1997 ~ 02.01.2009 ~ 12years!!

<..my name tag..gamba ala2 pramugaru katenyer..hahaha matilah prasan!!..>



hai u..
my 2nd n3 for this year.. ahaksss!! just nak share cite nie.. hari nie kan 02.01.2009 merupakan ulang tahun i yg ke12 keje kat opis nie (u tengok name tag i u taula i keje company ape ok??) bapak lamenyer kan?? i start join company nie 02.01.1997 ingat lagi mase tue zaman bus mini lagi kat KL.. myMummy la yg anta i pasal dia keje kat DayaBumi mase tue.. dari i gi interview sampai la dapat keje kat c2, myMummy la paling setia teman i.. thanks Mummy!! eee.. rase dah tua giler lar u.. just imagine, i abis blaja tawon 1994, 2tawon lebih lepak, beberape bulan keje kat opis kawan myAbah pastu teros join company nie sampai la skarang.. haaa u mesti dok ngire umo i kan?? jahatttt!! i dah tua ok?? tapi who cares.. age is just a number.. ape ade hal (ayat nyedapkan hati sendiri..).. hahaha.. mase i join company nie, i la staff paling mude rumaje u.. sume pakat panggil i adek ok?? tapi skarang selepas 12tawon, budak2 mude lak panggil i kakak.. oh tidakkkk!! menci menci menci.. tapi have to accept la.. tak slamenye kite nie mude kan?? 1thing yg besh kat sini ialah kawan2.. giler besh!! i boleh ngam ngan sume org.. mcm Makcik ita.itu kate la, i nie kan peramah.. huhuhu.. lagipon i dok front counter u.. hari2 jumpe org, naik nyampah kadang2 (joking jer..) kalo yg datang tu ensem2 takpe.. nie?? hurmmm.. uncle2 tuek nye yg ghamai ok?? yg ensem2 muncol once in a blue moon jer.. hahaha..

oklah u.. malas nak cite lebey2 pasal i kat sini.. cite yg besh make me happy la.. yg hazab nanti nyakitkan hati i jer (nie pon tengah 'sakit' nahan jer nie..) baik simpan sindiri sudey.. tapi adat la dalam keje nie, manusia mane penah puas.. syukur pasal kite ade keje kan?? ade wang boleh belanje yea tak?? keje slagi mampu n org perlu.. insyaAllah rezeki Tuhan yg ten2kan.. n thanks jugek pade fren2 yg jadi kawan n teros sudi bekawan slame 12yrs i kat sini.. i really appreciate u guys!!
thanks for being my fren..

you know who u are!!




..Tuluslah dengan Tuhan, Teluslah sesama Insan..
i luv 2b loved by u!!

4 comments:

aizatbest said...

wah,dah 12 thn keje..bagus2..setia sungguh..pasni org doakan, kak yo jupe jodoh smpi akhirat lak..amin amin ya rabbal allamin.moga kak yo hepi n sihat2 slalu.take care my sis;)

YoYo said...

tengkiu adik jatt.. hehehe.. hopefully tawon nie jumpe yg bekenan, AMIN..

Lily.Lulu said...

omg ...
lamat nya dah kerja kat situ
memang bertahan lama sangat sangat

:)

YoYo said...

Yo pon tak caye dah 'tua' kat situ.. mcm dah kene gam uhu jerk!!
hahaha..