Saturday, January 3, 2009

2008 CBA from laLinggg..


yeah yeah dapat award..
jadilah u, i bukan artis or etc nak dapat real award bagai kan?? so dapat award thru blog nie pon kire 'ok la tue..' (ikot gaye Saida ok..) hehehe.. 2008 Cute's Blogger Award nie datangnye dari adik cumel yg dah be+ ayu sape lagi?? Linggg la.. thanks sista!! tapi bukan kaedah bagi sesaje.. ade lak rules nak menerimenyer.. camne tue dapat award tapi kene ikot cara nak terime.. hahaha.. nie kire kaedah 2+1.. dapat award dan kene tagged.. haaa baru betol!!


Peraturan untuk menerima award ini ialah :
  1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" ini untuk diletakkan di blog anda..
  2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberi award ini kepada anda..
  3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
  4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda..
  5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

rules ke3 nie yg maleh.. nak kene listdown 10fakta or hobi pasal diri i.. mandangkan nak 10, so i buat 5fakta and 5hobi.. baru adil kan??

5fakta bout me :

1. anak ke2 dari 5bradik yg lahir pade bulan March dan bebintang Aries..
2. sorang yg sangat giler pade team Manchester United..
3. boleh menjadi seorang sahabat yg tersangat baik dan paling 'sakit' bile org tikam dari blakang (penah jadi ok..)

4. sensitif + terkadang moody + lembot hati.. ahaks!!

5. suke buat klaka and suke bile org gelak..

5hobi i :

1. manjekan diri dengan melancong dlm or luar mesia (hobi baru since 2005.. tapi kene ikot kemampuan jugek..)
2. tengok bola.. xpecially BPL n when Man Utd main..

3. main Winning11 @ PS..

4. berSMS dan berYM..

5. suke tengok gelagat orang pastu senyom sorang2.. hahaha..


ok, langsai rule ke3.. dan i paling ske rule ke4.. hehehe.. kene pilih 10org bakal penerima award dari i.. nasib la u ske ke benci.. benci nak ngarang takpe jgn benci i sudey.. i yg menjalankan 'perintah' ok?? wakwakwak..


and The 2008 Cute's Blogger Award goes to..

1. myAteh
2. Jatt 'Carrick'
3. Makcik ita.itu
4. HezeSuze
5. pearlEJ
6. Acha 'cumel'
7. angahZee
8. jeffMawi
9. Judd
10. Axim


to my 2008 CBA award winners, u guys deserved it ok??



..Tuluslah dengan Tuhan, Teluslah sesama Insan..
i luv 2b loved by u!!

4 comments:

aizatbest said...

kak yo,time kash bagi award..hehe;)

YoYo said...

same2 kasih adek Jatt.. award cute se'cute' Jatt kan?? huhuhu..

ita.itu said...

mekasih nok bagi aku award..aku sayang ko..hehe

YoYo said...

Yo pong tayunk banget sama lo..
muahhhhssss!!