Wednesday, July 16, 2008

P.U.T.R.A.J.A.Y.A part 2


hai tayunk..
ok hari nie?? i ok2 jerk.. this week i kene attend something like ermm briefing cum meeting cum presentation cum talk for new online system yg company tempat i keje akan implement in few months lagi kot.. i pon not so sure bile.. so, for whole week from 9.2.5 i kene dok dalam meeting room.. pagi ok lagi tapi bile masok balik lepas lunch.. ya rabbiiiiiiiiiiiiii ngantok ler!! TUHAN jer yg tau.. hilang mase i nak ngulat or chit chat ngan geng2.. hehehehe.. joking..

<..nie mase biological break..curik2 amek..dok ujong ala2 'kerusi lelaki' jerk..>

ermm.. i nak continue crite p Putrajaya ritu.. lepas je abis sesi borak2 geng Yellow, i+Ateh, Leen+KY+Cikgu, Fiza+Suzy n Mael+Nadia konvoi ramai2 p ronde Putrajaya di kepalai oleh Fiza.. (hang bawak krete Fiza, daring ar.. men blasah jerk.. mentang2 ar dok Putrajaya, hengat folisi takot kat hang ker?) tapi ok ar takde pape yg jadik kat we all.. Fiza bawak p Alamanda, area Masjid n kompleks Kerajaan n berakhir di jambatan hape ntah name dia.. Mael+Nadia tak 4low sampai abis, sempat brenti kat area Masjid jer pastu dorang balik.. ngikot kate Mael, Abg Everland+family nak konvoi same tapi sampai sudah tak nampak batang idong.. sosek ar tue.. so we all be3 krete jer ar yg konvoi.. jangan tak tau, kalo dah kami2 je yg tinggei (geng2 kpale tak brape nak betol).. ape lagik, posing sakan ler.. mcm2 gaye ade.. KY ngan kebaikan hatinye asyik amek gambo we all jer.. Leen yg tak sudah2 ngetes kamera dia yg tak betol2.. sampai sudah tak dapek ape yg dia nak.. hahaha.. Cikgu ngan Ateh yg paling kuat gelak.. Fiza n Suzy yg agak2 kontrol mule2.. dan i yg of coz maintain ok jerk.. huhuhu.. nasib dah malam kalau tak sure lame lagik we all posing kat c2..

<..gamba ala2 daringgg dan over mereke2 yg kat depan..hehehehe..thanks KY..>

setiap kali berenti krete, Fiza n Ateh jarang matikan enjin pasal tak lame just nak snap 2 3 keping gambo jerk.. tapi Leen yg agak cermat dan penakot sbenanyer akan lock krete dia stiap kali brenti.. tapi sbelom tue Leen make sure dia akan touch up dulu.. hehehe.. (hang memang dah lawo Leen..) walaupon jarak krete dgn tempat dia berdiri hanye dalam setapak jerk!! (mentang2 dok Setapak..) wakwakwak.. jadi bahan jer makwe tue.. tapi Leen tetap maintain kan?? (lepas kutuk, puji ar balik..) memang happening ar malam tue.. masing2 tak hengat nak balik.. asyik usong kamera (kat tiang lampu pong posing tue!!) padahal Putrajaya jer tue.. rasenyer Fiza n Suzy tak bawak kamera.. kalau tak, sure penoh ar email dok meng'send' gamba.. korang korang.. tak silap dekat kol 8 gak ar baru tau nak gerak.. tue pong dengar ade org sempat p pekene mee kari (kempunan mee kari KTP katenyer..) kat Oldtown White Coffee Danau Kota.. sape dia?? jom kite pk same2.. kuikuikui..

<..dengarlah irama lagu, laruuuuuut malammm..pabila larut malam..>

ape2 pong, walaupon hanye di Putrajaya, geng Yellow tatap akan bikin havoccc.. e2 yg pentinggg.. pade geng2 yg tak dapek nak ikot, nikmatilah keindahan dan kejelitaan (jelite ker??) kami2 nie.. alamak telebehhh sudahhh.. enjoyssss..

<..atas rumpot pon jadik..kuch kuch hota heiii..>

<..barisan jelitawan dan 'miss' world tak jadik..KY, Cikgu Jah, Ateh (Suzy menyorokkan badan..), Fiza n c cantique Leen..>

i luv u..

2 comments:

ita.itu said...

wah sakan korang bergambar ye..mmg ada gaya la masing2..hehe

.:YoYo:. said...

ita.itu.. harus gitu ita..