Sunday, July 20, 2008

my Crocs

hai darlinggg..
how's ur weekends?? pegi mane je tadi?? ermm.. i tadi p OU.. wif my Mummy, Along n Yaya.. saje cuci mate.. tapi rase mcm nak carik CROCS.. yealah lame no i dah pakai Crocs Beach tue.. makan tahun gak ar.. jauh gak dia dah bebakti n bejalan ngan i.. rambang mate u nak milih.. try punye try, last2 terbekenan ngan Mary Janes.. walaupon model nie agak dah tak brape nak baru.. ngeh.. ngeh.. ngeh.. suke punye pasal, so sambaq la satu.. kale pink u.. huhuhu.. pink tue!! OMG.. i nie pesen kalo beli Crocs, suke nak beli button dia gak (ape tah dorang panggil bende alah tue.. yg letak kat Crocs tue lah..) amek 1 je kali nie, gamba munge.. girlish betol i kali nie.. pink + munge.. wakwakwak.. i belikan untok Yaya skali.. dia pilih model Malindi kale itam pasal esok dia ade interview.. so kene ar beli ala2 opis wear kan?? terobang pitih i, u.. tapi takpelah, bukan slalu pong kan??

<..ape yg nak dah dapek, sonyum ar kan??..>

so, mase Q tengah nak bayo tue, Along britau my blogger fren (femes u blogger nie..) baru masok.. (sape pulok blogger fren i yg Along kate nie?? Beck?? Judd?? Linggg?? ita.itu?? ermmm femes ker dorang tue?? opppssss.. sori gurau..) rope2nyer FARAH ASYIKIN (aka Fa..), singer 1000 Penipuan tue.. Fa pong minat Crocs?? oklah tue.. dalam hati kate kene jumpe Fa nie.. pasal Farah penah pesan kalau jumpe dia kat mane2, tegolah.. mase nak kua, teros ar p kat dia yg tengah leke nerai Crocs.. bile i kate ' hai Farah, i'm Yoyo.. ' teros dia xcited u.. hehehe.. kiut lah u Fa.. siap hug2 n kiss2 lagik.. kuikuikui.. so dia pong kenalkan i ngan fren dia (kawan ker??) c Mark OIAM (dorang datang be2.. ensem u..) Fa britau Mark, i'm 1 of her blogger fren.. huhuhu.. tapi yg tak brape nak beshnyer, i tak amek gambo ngan Farah lar.. uwaaaaaaaaa.. camera ade buttttt.. segan la pulokkkk.. i segan?? oh tidakkk!! (balik rumah rase ternyesal skit..) takpelah.. 2morrow never die kan?? insyaAllah.. borak kejap ngan dia (tak besh ar 'kacau' dia kan??) pehtu we all bubye.. happy meeting u, Fa..


<..burok giler siot Crocs Beach i..tapi byk berjase tue..(konsep walt disney, bleh??)..>

<..my new Crocs..shantek tak?? i like..(konsep girlish..munge2 cinte)..>

seda2 dah dekat kol 9.. b4 balik, singgah makan kat food court OU dulu.. kejap je mase bejalan, seb baik dia tak belari.. i sampai umah dekat pukol 10 lebih.. sampai jer, teros snap2 gambo my Crocs (old + new).. n start post new n3.. xcited nak share ngan u.. (walaupon crite ala2 same mcm n3 Jeff, takdek niat ok.. kebe2lan jer.. ) sharing is caring rite?? so enjoy reading ya??

c u when i c u..

i luv u..

6 comments:

JaseMario said...

copy cat betullah si Yoyo ni... hahaha. Tapi x per, sekarang kita dah tau ada 3 artis yang pakai crocs... wiwi, misha & farahasyikin.

.:YoYo:. said...

Jase.. kebe2lan ar bro.. hehehehe..

piiwaii said...

FUUUY yooohh... yoyo.
caya lah.. ada croc baru tu..
best nye baca.. celoteh you ni..

.:YoYo:. said...

ade beran ke nak beli kaler tue gak?? huhuhu..

bacelah slalu yea??

piiwaii said...

pink color, tak sesuai utk jantan rasa nya...hahaha
cukup lah satu crocs yg dah ada,...
tu hari pi Bandung dah belasah 2 pasang adidas & nike...

ita.itu said...

crocs nih mahal giler kan...sdp ke pakai ye yo?