Sunday, May 31, 2009

n3 Tertunggak 2 : Rombongan Cik Jah ke Air Mawang..

'hantaran hati' 4 Deja dari NekWan @ WanMa..


hahaha..
mcm tajok drama swasta lak kan?? ekceli rombongan nie utk melawat our new princess charm ie my1st niece + my parents 1st cucu + my late grandparents 1st cicit.. seb baik la dokek yo kek N9 tak raso la jauh mano pon n boleh balik hari yo.. cube bayangkan kalo kat pantai timo ke utare ke selatan ke.. tak ke haru?! ngeh3.. memang dah plan nak p melawat Deja @ Nur Khadeja Adani tapi asyik tertunggak jer.. last2 on 24th ritu jadik gak.. asalnyer 2jibik kete je pegi tapi last minit myAteh nak bawak PakSu n Bibik skali.. so last2 13of us join this rombongan.. mcm nak p meminang lak kan?? gedebak gedebuk pukol doblas gak gerak dari R&R Dengkil.. bfast lah bagai dulu.. sampai sane dekat kol 2 petang.. siap jamu nasi ayam bagai besan myparents.. memang meriah uols.. i ske environment umah sis in-law i nie.. atas bukit n luas.. siap ade taman permainan lagik.. besh2..


Deja dah mule rimas dek kene krumon..

i like this pic.. sweet kan?? cantek je..

penyakat2 tegar!! bile Deja da start nangis, masing2 larik p makan..


our mission nak melawat Deja kan?? so memang menjadi sasaran la minah tomei nie.. tidoq pon kene kacau.. erm ape lagi melalak la kawan tue.. sian dia kene gomol.. memang our family dah lame takde budak kecik so sume pakat2 kerumon kat Deja.. myPakSu la yg paling xcited skali.. siap takmo balik.. mati akal masing2 nak mujok.. adoyaiii.. sampai around kol 5 we all kat sane.. tak cukop mase sbenanye lagipon c Deja asyik tido jerk.. dia bangon beyak n nyusu pastu tidoq balik.. takpe nanti Deja dah besa sket sok siap lah dia.. hehehe..


wif my chenta hati..

makTam & makSu Deja.. ngeh3


gerak dari sane dalam 5lebih teros ke our next port ie Khulafa sek7 Shah Alam.. kire trademark r restoran nie.. mane2 nak pegi or balik sure singgah sini.. our meeting port r kaedahnyer.. ropenyer masing2 kelaparan u.. PakSu i siap nangis lagik dek lapo.. klakar la OddoKayem nie.. lepas having our dinner sume gerak pulang ke umah n haluan masing2..


dinner time @ Khulafa sek 7.. yg bediri tue bukan pelayan ok.. wakwakwak


insyaallah lepas nie Deja akan dijage kejap oleh NekWan @ WanMa dia b4 ibu dia mule keje.. so akan jumpe Deja balik.. eee.. memang i teruja gile ngan my1st niece nie.. sayang lain mcm je rase.. Deja Deja..


thanks so much to family Elis @ Air Mawang.. domo arigato!!



luv~hugs~kisses

2 comments:

rizz said...

huaa sweet la kak baby tu haha

Lily.Lulu said...

alahai comey nya tengok baby tu
geram la pulak kan !!