Saturday, May 2, 2009

Adoiii lah!!


gambar yg bisa merunton jiwe ku.. adoiii lah!! sentap kejap bile name AISHAH, AC sebot yg tersinggkir 2gether wif Claudia.. dlm2 takmo AFUNDI season nie kununnyer, terjebak gak tadi pasal nak slamatkan AISHAH.. nak sangat dia p final ngan ISMA.. memang byk giler AFUNDI dia tadi.. takyah r cakap brape kan?? tengok je la bil sampai nanti.. hahaha.. pasal tau student2 lain ramai pengAFUNDI n AISHAH slalu kureng so niat nak 2long dia jer.. AISHAH ade suare ade bakat walaupon nampak dia mcm main2 dlm diari tapi in every konsert dia perform.. cume mungkin bukan rezeki dia tadi.. insyaAllah AFMASUK sape tau?? walaupon mcm dah tau sape yg ASTRO nak sangat dibawe masok.. tepok dade tanye slere korang lah ea?? memang ASTRO pandai buat drama la.. bukan baru 1st time pon.. i tak cakap dorang yg cakap.. hehehe.. tapi nampak sangat 'drama' dorang tadi.. abis sume org tebabit kali nie.. erm ntah lah!! bab2 nie maleh acik nak komen.. tapi e2lah ASTRO kan?? macam2 adaaaa..


cube tengok % student after konsert @ website ASTRO.. between AISHAH n Claudia 2% beze, tapi knape AISHAH kene heret kua same?? pasal nak ade AFMASUK mayB AISHAH jadi mangse.. macam tue ker??


hope pengAFUNDI2 AISHAH tolong dia.. mayB korang boleh AFMASUK dia balik.. nak kasi adil, buat AFMASUK 50% dan juri pro 50% kan?? my suggestion je la..


to pengAFUNDI2 tegar (mcm Linggg n the geng..) don't stop AFUNDI ur fav student.. sok dah tekluo jgn salahkan org lain.. hahaha.. ingat, bile JariMenjadiJuri macam2 boleh jadi..


p/s: oh tidakkkk!! aku takmo dah tejebak AFUNDI nie.. arggghhhh!!!


luvs~hugs~kisses

2 comments:

Hezesuze said...

wakaka trjabk jgak ek af7 ni...btul3 sptutnye isma yg kuar...sure bkknye sodap pun...huh!

p/s yeh! suke tomok menang

rizz said...

kesiann gile kan aishah jd mngsa af7 ni.drama sgt taw af ni propa!!!