Sunday, May 31, 2009

n3 Tertunggak 1 : Makan2 @ Chilis..

tempat serangan manusia2 lapo.. ngeh3


holla..
lately nie memang la malas giler nak post n3 yg agak2 berat.. yg post pon sume yg ringan2 jer.. bukan ape u, agak keBZan sket la so mim.alif.lam.sim la jawapannyer.. hehe..

erm.. on 19th ie Tuesday after work i memenuhi permintaan my lil sis yg pengen makan kat Chilis katenyer.. minah sorang nie tak agak2, demand je kejenyer.. we all p Chilis kat MidValley jer senang.. takyah parents i masok town.. takot jem.. Chilis @ Mid pon beso compare ngan kat KLCC punye.. so mandangkan birthday Kataya + myMommy n my lil sis tak buat ape2 so on jelah.. kire banje for birthday dorang la kan? dari mintak SR teros dapat Chilis.. boley?? untong dapat kakak mcm i n myAlong tau?! ngeh3.. 6of us pegi ritu.. my bro tak pegi pasal wife dia dalam pantang kat kg. so dia tak slere la kununnyer nak makan kat c2 sorang2 w/out his wife.. tapi kaedahnyer suroh gak tapau kan dia.. kan same jer?? erm ntah la.. layan kan jer.. bile makan tempat2 mcm 2 selerenye ya jugak besar kan?? mcm2 jer nak
makan tapi alhamdullilah sumenyer licin.. masing2 lapo..


our meals that day..

our appetizer..

myAbah all time favourite.. lamb la ape laie..

myMommy's meal..

Kataya's favourite..

myLil sis chic burger.. minah nie tak makan daging..

myAlong's favourite..

my all time favourite @ Chilis.. triple play!! yummy..

pas2 group 1 (myMommy + Along + Kataya & Bella) ronde2 lagi kat Mid.. me n myAbah pulang dengan pewot yg konyang!! ngeh3



luvs~hugs~kisses

2 comments:

rizz said...

cdapnyee xpnh rase.hrus pegi nihh

Lily.Lulu said...

chilli's yang bestt !!!
sangat suka lamb dan jugak triple plate

yummmyyyyyyy !!
:D