Tuesday, February 24, 2009

Tag mengTag..


uik..
tag lagi?? haha.. walaupon agak kebasian sket tag dari laLinggg nie tapi still ok.. agak masyem sket jer.. ok r kan?? boleh lagiiii.. seb baek sonang jer tag kali nie.. kalo panjang leba kehendaknyer, mau i lupekan teros!! wakwakwak..


syarat2nyer adelah..

  1. Go to your photos folder in your computer.
  2. Go to the 6th folder of photos.
  3. Go to the 6th picture in that folder.
  4. Put the picture on your blog and description of it.
  5. Invite six friends to join the challenge.
  6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.


dan inilah hasilnyer..


description nyer??
ok.. pade tahun entah bile, bulan entah brape, hari pon dah tak hengat bile, gamba ini telah di snap oleh myAteh (i tau sebab dia jer tak kelihatan dlm gambo.. sape lagi kan??) di sekitar bandar Perth yg terletak di Western Australia.. ini merupakan cuti2 obesea pertame atau langkah Yoyo (ingat Mawi je ade 'langkah'.. hahaha..) yg pertame dalam bab2 holiday nie.. permulaan utk 1000kali lagi mayB.. huhuhu.. lepas je dapat gi holiday kat Perth nie, tiap tawon da mcm ketagihan n acare wajib pulek.. mesti nak gi holiday mesti nak gi seberang laut.. wajib tue, matilah belagaksss.. wakwakwak.. alhamdullilah rezeki Alllah.. da start mrepek nie..
ok lah i nak cite sket sape yg ade dalam gambo tue.. wif me tue my cousin Pish n yg membontotkan uols tue my MakNgah n her hubby yg i panggil Uncle.. we all be5 (temasok Ateh yg takde dlm gambo..) je pegi mase nie.. tak ikot tour mane2 pon cume di arrangekan oleh Triways.. kire 'pertame' yg success la walaupon 1malam sesat nak carik jalan pulang.. hehehe.. e2 sume kenangan terindah kan?? orite la malas nak cite panjang2 nanti jadi Once Upon a Time in Perth pulek.. tag Linggg ke mane i melencong ke mane.. stop la..


soalan ke5 dan mangse seterosnyer adalah..

  • rizz
  • heze
  • jatt
  • ctCumel
  • jeffMawi
  • tiqah

sile2 la memfreekan diri sekalian anda yea?? tag mengtag nie memang 1 kewajipan bagi sorang blogger..
hahaha..



luvs~hugs~kisses
U.N.I.T.E.D we stand

3 comments:

hezesuze said...

aduyaiiii kene serangan balas la plakkk...hehehe

insyaalaah akan ku buat...hehehe

rizz said...

tag ni riz dh wat la dear heheee

A.I.Z.A.T said...

will do my sis..sok ek..
skang ni on9 gune ipod je..
pnat oo nak taip..huhu