Monday, December 22, 2008

Thank You Frens

Glitter Graphics


hai u..
i'm back.. back for gud hopefully.. huhuhu.. ekceli bukan ape, just nak say THANK YOU so much pade those yg 'care' kat i mase i sakit.. hehehe.. bukan seyes sangat pon sakitnyer tapi kan when u sakit ade pulak org amek tau, amek kisah or istilahnyer take care kat u, sure u feel something kan?? erm.. ade gak org sayang kat i ghopenyer.. kadang2 1sms jer dah bleh buat kite happy n hilang rase sakit.. ahaksss!! so pade u yg anta sms n post kat FS or FB (YouKnowWhoYouAre) THANK YOU SO VERY MUCH ya??


c u when i c u..



i luv u!!

2 comments:

aizatbest said...

yo,org ade sms ke? kalo ade, org nk ckp "welcome, 'momantai'/no problem".. hehehe

YoYo said...

hahahaaaa.. ade Jatt, YM.. tapi tak kire la ape bentok pon..

thanks again.. momantaiiii..