Friday, December 26, 2008

~Salam Ma'al Hijrah 1430~


DOA AKHIR TAHUN dibace 3kali pada akhir waktu Asar atau sebelum masok waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah.. sesiape yang membace doa ini, Syaitan berkata..

"KESUSAHAN BAGIKU DAN SIA2LAH PEKERJAANKU MENGGODA ANAK ADAM PADA SETAHUN INI DAN ALLAH BINASAKAN AKU SATU SAAT JUA.. DENGAN SEBAB MEMBACA DOA INI, ALLAH AMPUNKAN DOSANYA SETAHUN.."DOA AWAL TAHUN dibace 3kali selepas Maghrib pada malam satu Muharram.. sesiape yang membace doa ini, Syaitan berkata..

"TELAH AMANLAH ANAK ADAM INI DARIPADA GODAAN PADA TAHUN INI KERANA ALLAH TELAH MEWAKILKAN DUA MALAIKAT MEMELIHARANYA DARIPADA FITNAH SYAITAN.."

*klik gamba utk bacaan lebih jelas..


i ambil kesempatan nie nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 1430 HIJRAH kepade sume yg i sayang tak kire la u sape ie family i ker, fren2 i ker, blogger fren i ker waima silent reader i skalipon (kalau ade lar..) semoga HIJRAH kali nie akan membawe kite kearah yg lebih sempurna, baik dan sentiase diberkati olehNYA.. jangan takot untok berHIJRAH kearah kebaikan kerane ianye dituntot.. sematkan azam bulatkan tekad, insyaAllah..

Salam Ma'al Hijrah


c u when i c u..


i luv u!!

No comments: