Thursday, June 12, 2008

Assalamualaikum..


assalamualaikum..

salam perkenalan.. hai u! ape kaba? hope u ske n sudilah bace blog i.. dah lame i nak cube2 'menulis' tapi vitamin M (bukan Mawi bukan Mila) byk betol dalam badan nie.. so lately nie, byk bende jadi dalam hidop i.. suke duke gelak tawe.. so mcm nak share dengan u pulak.. sudi2kan lah yea?? kalau rase boring, jangan bace delete saje link yg ade.. kehkehekeh.. tapi harap u sudi lah yea??

to know me is to luv me!! i luv u..

salams..

3 comments:

piiwaii said...

good... best lah ada blog sendiri...
terus kan menulis..
ur r very kreatif..

.:YoYo:. said...

hahahha..

thanks! kreatif ker?? hehehee..

Aini said...

hi yo.. wah best la.
Raso seronok pulak alang tengok muko kau dongan mawi kat dalam internet ni.. hai glemer la kau tak lamo laii..
apo-apo pun tahniah ..
muuuuuuuuuuwwaahhhh