Monday, June 23, 2008

Angyong Hasayo Part 1..

my 1st picture wif MahWi @ Incheon Airport (dlm2 tak minat tue, begambo gak!)

tem nie group len dah jalan.. kiteorg 'kidnap' MahWi yg lonely mase tue.. (dia hengat kat Kikin kot??)

@ Nami Island.. ade telematch.. BESH sangattt..

mase nie lepas abish tgk BREAK OUT show.. last day jumpe MahWi..

Heliza pong join group nie.. mane ade MahWi, c2 ade Heliza.. hehehehehe

hai u.. Angyong Hasayoooo.. at last i teragak jugek nak hupdate my 2nd entry yg i suroh u tunggu dulu.. hengat tak?? hehehe.. bukan ape, males ler.. tapi dek dah janji.. i tunai kan ler jugek..

ekceli bukan niat pong nak p KOREA tawon nie.. memule niat ati nak p Disneyland HK.. teringin nak mrase ape rase 'Disneyland' tue.. lagipong nak jumpe my buddy kat HK.. tapi biler ter'enter' PWTC mase Matta Fair, yg nampak byk buat promosi dek travel agent ialah KOREA.. sane KOREA sini KOREA.. so 'terlihat' lah akan wajah 'Abg Votak' sebab dia KTO nyer 'maskot'.. hehehehe.. sori MahWi.. tapi memang aura dia mcm besi meknet ar.. mcm diseru2 gi2.. lepas dah fenat riki2 1 PWTC tue, offer dari Malaysian Harmony gak yg mengujakan.. n xtravaganzas dapat free gift lagi.. ie MahWi ler.. kahkahkah.. last2 terhasot gak lah dek aura 'Abg Votak' tue.. so bermule lah kiraan hari untuk bercuti bersame MahWi.. arrgghhh.. i ngaku memang mengujakan!! u just imagine lah, kat Malaysia nie tak pernah dapat jumpe 'Abg Votak', sampai nun di KOREA i akhirnya dapat jumpe face2face ngan dia lagi.. takat nak pelok, takdek hal u.. cume i jerk takmo.. hahahaha.. xclusive nyer i kan?? opsss silap MahWi.. erm..

ape lagi nak tulis ek?? mase kat Korea tour guide i adelah aja bahase dorang sket2 tapi i sempat nak hengat 3 ayat jerk.. better ar dari tatau spatah haram kan?? at least something.. 2 pon pasal gune slalu.. org Korea kalo greeting 4 pagi, petang, malam dorang akan kate 'ANGYONG HASAYO'.. kire ayat nie sesuai utk sume keadaan ler.. kalo thank u dorang cakap 'KAMSA HAMIDA' bukan Makcik Hamidah tau?? hehehe.. 1 lagi mcm ala2 lagu smangat mase Korea jadi host bersame Japan 4 World Cup 2002.. mcm nie, sambil tepok tangan n ikot beat 3kali 'TEYHAN MINGGO'.. hehehehe.. i dok tebayang2 nie.. memang fun mase tue.. pe lagi nak tulis ek?? tatau r.. kering idea pulok! takpelah u all cuci mate tengok gambo2 kat part 1 nie dulu ek?? nanti i continue part len pulak.. so, kite enjoysssssssssss!!

i luv u..

p/s: akan datang.. Angyong Hasayo Part 2.. tungguuuuu!! Kamsa Hamida..

2 comments:

ita.itu said...

wah skaan ko bergambar ngan artis ye dik..kelass

.:YoYo:. said...

hahahaha.. kelas ker??