Tuesday, March 17, 2009

Tired + Kuciwa + Gumbira..


seminggu yg meletihkan, memenatkan, membosankan, mengkuciwakan, menggumbirakan dan me..kan me..kan yg sewaktu dgnnyer.. fuhhh!! dah ar monday2friday kijo, sabtu kene mai jugekkk.. bukan half day cam slalu.. whole day from 8am till 6pm.. memang mcm haram.. arghhh.. memang buhsan dan fenat tahap cipan la u ooii.. malam tengok game BPL, myManchester United kalah pulek ngan team Carlsberg tue!! lagilah tambahkan kekuciwaan i (kene provok n blasah kaw2 punye kat opis.. tapi takpe bile ade give&take.. tak ar mcm org yg bile menang kompang 1kampung tapi kalah hangin setawon.. kan kan kan?? wakwakwak.. sape tue?? takyah cakap ar sape.. geng2 tau sudey..) tapi org kate dimane ade kecewe, insyaallah ade kabar gumbira kan?? i gumbire bile tawon nie i nak gi holiday lagik!! huhuhu.. sume gare2 Matta Fair la nie (YM YM.. memang korang group menghabihkan fulus ler..) walaupon kunun pade awal2nyer nak ikat kaki + tangan + poket segale dari spend tapi TER jugek.. camne?? takpelah.. bile ingat2 balik why not nak 'manjekan' diri sendiri, bile lagi kan?? (manjekan ke?? kalau every year mcm dah 1kemestian n pekare wajib?? adoii.. kene 2ka pesepsilah lepas nie..) so, kemane my next destination?? yg dah tau ok tapi yg belom, wait n c lah.. hehehe.. erm i kasi clue la ea u?? insyaallah i akan p jumpe Mickey&Minnie Mouse + Goofy + Cinderella&The7Dwarfs dan yg seangkatan dgnnyer utk mengeratkan lagi tali persaudaraan antare kami.. wakwakwak.. dimane kah e2?? huhuhu.. tunggguuuuu!!



luvs~hugs~kisses
U.N.I.T.E.D we Stand

7 comments:

hezesuze said...

yeh yeh ze tau nak gi mane??? kalo uolls nak tau yOyO g HONG KONG...

wah tentu hepi ek dpt gi sana holiday...emmm bile la agaknye nak sampai kt sana ?????

rizz said...

hehe ratu bolaa kembali hehe larikkkkkkk

YoYo said...

HSH - dusyuuummmmmm!! panggggg!! Heze jahat.. eee.. tapi takpe i like!! wakwakwak.. boleh je nak p Zie, kumpol duit insyaAllah.. tanamkan azam bulatkan tekad ea?? renung2kan dan slamat beramallll.. hahaha..

Rizz - huhu.. ratu bola yg dah remok hatinyer!! uwaaaaaaaaa.. kau lari aku kejar..

piiwaii said...

MU .. that week tak glory..
wa pon kena belasah dari kiri kanan atas bawah... panas panas telinga ...
tak pa adatlah kan kalah kena terima..

ni baru lah bola...

sepul said...

ala takpe..masih realistik untuk 5 piala

YoYo said...

betol3.. masih REAListik n FANTASTIK..

YoYo said...
This comment has been removed by the author.