Sunday, March 29, 2009

10Q Aunties + Lynn..

<..Lynn + makngah KY + Ateh..hehehe..>

<..pengSponser hitea i..thanks darling..>


hai u..
erm smalam KY sms ajak lepak2 hi-tea sambil2 nak banje i 4 my birthday kaedahnyer.. so dengan jaye nyer hari nie jadik ler.. i nie ibarat 'artis' minggu ini kene ikot je lah kat mane dorang nak lepak.. last2 KY + 'anak buah' dia Lynn 2ron Shah Alam for our hi-tea dating kat Grand Blue Wave.. as usual kalo jumpe haruslah lage2 pipi dulu.. i dapat munge dari dorang u.. to 'Yoyo the Great' katernyer.. hahaha.. great la sangat.. thanks guys!! so sambil2 makan ape yg boleh buat lagi kan?? borak2 n gossip2.. tapi yg jadi headline we all besides our trip to Hong Kong this June is 'rahsia besa' KY yg di bongkarkan last week.. my otak still keynot xcept it la.. hahaha.. ape rahsia tue ea?? nanti2 akan di buat sidang media tergempar lepas balik Hong Kong utk all YM (ade dlm plan we all ok??) huhuhu.. kalo dah dapat borak n gelak tak hengat mase dah nak time.. sampai org hotel infom yg hitea dah nak abis baru we all gerak.. antare yg terakhir lak tue.. biase r kan?? baya mahal2 takkan tak gune kan spenohnyer.. nie baru ber4 belom segroup 2ron lagik.. kalo tak lagi havoc.. next time mayB.. nak cite pasal food dia not bad la walaupon tak la byk mane pon.. kire bebaloi la wang yg KY laborkan 4me.. huhuhu.. b4 say bye2 kene lage2 pipi dulu baru complete kan?? i ngan Ateh teros ke Kompleks PKNS (menyambar baju kurong 3helai kat 4H..) KY n Lynn gerak pulang ke KL..


<..anak2 buah posing ngan munge..ooopssss..>

thanks to KY n Lynn for the hitea.. kite jumpe lagi di Hong Kong ea?? hahaha.. tak sabarnyer rase..
lebiu guys!!




luvs~hugs~kisses

3 comments:

rizz said...

yoyo de great ktnya hehehe

YoYo said...

the great la sangat kan?? huhuhu..

Lily.Lulu said...

happy belated birthday yoyo !!
;)

murah rezeki org belanja makan