Wednesday, July 29, 2009

Why?? Kenape??


pic taken from http://akubimbo.blogspot.com


H.E.A.R.T.L.E.S.S


ape kes nie??
nie da kire mengAIBkan orang..
kenape mesti bukak cerite sedang arwah baru je meninggal dunia..
kubo pon masih merah lagi..
kenduri tahlil belom cukop 3 hari..
dah kelua crite2 macam nie..
takde perasaan kah sang penulis??
mungkin rakus mengejar sensasi..
atau mau menjadi yang terbaik barangkali..
yang meninggal urusannya dah tentu dengan Tuhan..
yang ditinggalkan??
mungkin menanggong AIB spanjang zaman..
wallahu a'lam..



entah la.. nasi da jadi bubo.. nak tarik balik dah published.. mayB the 'bestest' way kene mintak maaf la kepade sape2 yg berkenaan..
as for me yg tak kenal ngan arwah n arwah's family pon rase sakit hati bile bende nie jadi.. bukan ape, kesian pade yg meninggal dan yg ditinggalkan.. mayB org yg dah tau tak kate pape.. tapi yg tak penah tau b4?? dorang akan tau dan mule bercerite.. kesian + sedih + marah semue rase ade..

semoga rohmu dicucuri rahmat dan dimuliakan disisiNYA, Yasmin Ahmad..



luvs~hugs~kisses

2 comments:

Hezesuze said...

yelah....ze pn dengor citer camtu tp ignore kan jek...dah jdi arwah kan better sedekah alfatihah jek...

p/s insap sekejap

rizz said...

tu ah truk gak org2 cmtu hemmm donia3