Monday, October 27, 2008

Kolum & Deepavali Vategel..

<..Kolum for Deepavali 2008 @ Berjaya Times Square..>


last week kat BTS ie my opis ade sorang Tanggechi nie buat Kolum.. i pon tatau spelling camne yg betol.. i rase betol kot ape yg i spell nie.. hehe.. u tau tak Kolum tue ape?? bukan kolam ea?? haha.. ala bile time nak Deepavali kan org India akan draw corak kat depan pintu masok umah2 dorang.. pastu dorang akan tabo tak silap i beras yg dah direndam ngan pewarne.. kale2 yg meriah gitu.. so kat BTS dia buat betol2 kat entrance tue.. Tanggechi nie buat sorang2 je u.. mase 1st day yg i nampak tue early in the morning dia dah start draw.. n the next day Kolum tue dah perfect siap n cantek jadinyer!!


<..Tanggechi yg gigih melukis 2nd part of the Kolum..gigih nih!!..>

<..Tanggechi sedang menaborkan beras bekale atas lukisannyer..pandai Tanggechi nie kan??..>


Happy Deepavali to all Malaysians..


c u when i c u..


i luv u!!

No comments: