Tuesday, September 30, 2008

Cerite Semalam..


hai u..
smalam seperti yg di rencanakan i klua wif my Mummy n my lil sis.. destinasi?? ke Jalan TAR saje.. 2pon mase dok besiap, hari ujan.. so kenelah tunggu tedoh dulu.. klua umah dalam kol 2.. nek Komuter then Putra jer, senang.. org pon dah tak brape ramai but still penoh la KLSentral tue.. Bella beli spasang kurong kat c2.. oklah compare ngan harge memule puase ritu, dekat 20hengget dah turon.. tapi sampai je stesen MJ, ya tuhan ramainyer manusia.. sume last min shoping ar tue.. nak tak nak, redah jer!! dari 1 kedai ke 1 kedai we all p.. my Mummy belikan Bibik (dia jage my PakSu..) baju kurong n kueh raye from Enottt.. 3bekas rm45 jer.. dah sume buat harge runtoh kan?? i rase hari nie n expecially malam nie, org lagi akan menjual giler2 punye.. tak caye u pegi kompleks PKNS.. trust me!!


<..lautan manusia kat Jalan TAR..mcm2 ada..>

<..'model' dicelah2 lautan manusia..>


lepas dah penat menepoh lautan manusia kat Jalan TAR, we all nek Monorail ke Raja Chulan (nearest station to Pavilion..) janji ngan family yg lain for buke puase kat Food Republic Pavilion.. sampai2 teros book tempat n lepak je kat c2 tunggu yg lain.. tak sanggop dah nak bejalan, penat ler.. my Abah, Buffy, Elis n Kataya sampai dalam kol 630 but my Along dah buke baru sampai.. bz katenyer kene siapkan keje b4 coti raye.. erm.. ramai gak jumpe artis kat c2 n oso 'artis' (hehehe.. sape tue ea??)

lepas buke 1krete balik dulu pasal Elis demam so we all yg tinggei nie, sambong ronde2 kat Pavilion.. 2pon tak abis round, tak larat besau makmek.. my lil sis ade lah beli purse Roxy hari Sabtu hari tue, so i tebekenan ar.. Roxy pon ade kat Pavilion so tebeli ar satu.. hehehe.. Roxy ade less 10% for 1item, 20% for 2items n 30% for 3items.. rase mcm budak2 lak.. yealah mase i mode2 dulu, mane merase.. dah keje nie barulah termampu u..


<..my new purse from Roxy..chantek tak??..>


journye we all tak abis kat c2 jer.. sambong lak ke Anggerik Mall.. pasal c Bella la nak beli selai lagi baju raye katernyer.. seb baik jumpe.. 2pon org dah ramai tutop kedai, dah nak raye kan?? lepas dapat baju, teros balik.. sampai umah around 11 u.. penat, teros golek2 (Aja suke ayat nie.. hahaha..) n belayooo.. seda2 dah nak kene bangon saho u.. hari yg meletih dan memenatkan..

u, esok dah raye.. so i mayB lambek sket la nak menghupdate blog i.. yelah nak kumpo cito bagai dulu.. lagipon nak p beraye kan?? sure sampai umah dah malam.. kalau sompek, den hupdate la yo??

SLAMAT HARI RAYO.. MAAF ZAHIR BATIN..
SLAMAT KUMPO DUIT RAYO!!!



c u when i c u..


~i luv u~

4 comments:

eleza737 said...

samat beraya yokyoooooooo..!!

aizatbest said...

yoyo..slamat beraya..
btw,gol berba aritu superb;)
take care

Abby ♥ Aidilfitri said...

yoyo, samat ari rayaaa

ita.itu said...

wah makcik nih..gigih pi jalan tar..ko borong sakan ye yo..kelas ko..haha